top of page

HELSINGIN PIANOSTUDIO

Helsingin Pianostudio tarjoaa kaikille aikuisille yksilö- ja ryhmäopetusta alkeista ammattilaistasoon asti. Kun oppia erityisesti vapaata säestystä, improvisointia tai laulujen säestämistä, niin Pianostudio on oikea paikka.

 

 

 

Olet sitten aloittamassa uuden harrastuksen tai olet jo soittanut pianoa, Helsingin Pianostudiossa pääset laaja-alaisen pianonsoiton ja säestystaidon opiskelun vauhtiin. Tarjoamme myös etäopetustunteja tai mahdollisuutta osallistua kursseille Skypen kautta.

 

 

 

Helsingin Pianostudion toimintafilosofia:

 

 

 

·      Kaikki oppivat soittamaan. Jokaiselle oppilaalle etsitään yhdessä sopivaa ohjelmistoa.

 

·      Soittamaan oppii soittamalla. Nuotinluku on tärkeä asia, mutta se ei ole edellytys musisoinnille.

 

·      Improvisointia, sointumerkeistä säestämistä sekä korvakuuloltasoittoa voi harrastaa ilman nuotteja. Nuotinlukua voi taas kehittää esim. säveltämällä ja kirjoittamalla omia kappaleita.

 

·      Tunneilla vallitsee leppoisa ja suorituspaineeton tunnelma. Opetusmetodimme on rennon kannustava – ilon kautta musisointiin!

 

·      Yhteismusisointi opettaa enemmän kuin yksin soitto. Jo heti ensimmäinen pianotunti on kannustava yhteinen kokeilu musiikin maailmaan. Ensimmäisestä tunnista alkaen luomme musiikkia yhdessä. Jos osaat puhua, osaat myös musisoida.

 

 

 

Myös kesäkursseja, workshoppeja, iPad-koulutusta musiikin harrastajille sekä ammattilaisille. Pianovuokraus ja nuottien puhtaaksikirjoitus onnistuu myös käteväti kauttamme.

 

 

 

Tutustumistunti vain 25€. Opetusta päivällä sekä illalla. Varaukset kätevästi netistä 24/7.

bottom of page